Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, în parteneriat cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sf. Gheorghe -Botosani și cu Biserica Vovidenia Botosani, organizează în perioada 3-4 noiembrie 2023 un Atelier de Muzică Psaltică la Botoșani.

Cursul va fi susținut de domnul lector universitar doctor Adrian Sirbu de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Atelierul își propune ateliere de lucru prin care se vor desluși tainele muzicii psaltice, va dura două zile (3 și 4 noiembrie 2023) și se va desfășura în incinta Parohiei Vovidenia din Botoșani. Atelierul se adresează elevilor, studenților, cântăreților bisericești, diaconilor, preoților și tuturor celor interesați de acest domeniu cultural, indiferent de nivelul de pregătire.

Înscrierile se fac prin completarea formularului online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmPvIKOTErWi55bdQtxE3lbGeuAKTvXYIfXB2Pzuh7RmDURg/viewform până la data de 30 octombrie 2023. Numărul de participanți este limitat. Nu se percep taxe de participare. Mai multe informații la numărul de telefon: 0742.809.848 – Gheorghe Bulboacă.

Vă așteptăm cu drag!